Friday, June 25, 2010

Tag dari kakak control+A

 Hari ni nak bercakap tentang saya.Bukan tentang kamu.Jadi jangan nak perasan.XD
Cekedis out!


1Tak suka kakak kech sbb suka kutuk background blog saya.XD

2Saya tak suka kakak saya sbb time saya nak guna internet mesti dia nak rebut.Mentang- mentanglah laptop dia punyer..-_-

3Saya suka tukar topic time mak saya membebel pasal result saya turun..:)

4Saya suka buat keje sekolah time pukul doblas hari jumaat dan sabtu sbb saya malas nak tolong mak saya kat dapur..:P

5Saya suka usik adik saya bila dia tidur.(suka angkat dia masa dia tengah syok tidur)

6Tak suka headphone yang saya guna sekarang =__=

7Sudah mula menyiapkan nota-nota syariah islamiah sebab dah insaf markah rendah

8Tak suka ustazah PSI sebab dia suka report kat mak saya pasal saya di dalam kelas

9Tak suka lipat kain.Kalau dah lipat mengambil masa sejam lebih untuk menyudahkan beberapa bakul lipatan

10Kerja wajib hari jumaat-sapu halaman rumah

11Nak pergi tengok gerhana bulan besok (Sabtu) tapi takde orang nak hantar -_-

12Tinggi saya 177cm..:P

13Underweight sebab berat hanya 50 dan tak sesuai dengan ketinggian

14Tak suka subjek fizik.(tipu)

15Suka bulan sepulah tahun ini sebab mak dan bapak saya takde kat rumah selama 45 hari..:)

16Saya suka ustazah quran sunah sebab dia suka buat lawak time mengajar..

17Tak penah buat nota Kemahiran Hidup selama tiga tahun belajar..:)

18Tak suka kelas 4uh..-_-(i mean the kilang besi lah)

19Suka baca blog cik Hamis Jalikha dan adik-adik dia,Monster Jambu.

20Suka jadi stalkers terhormat dekat blog senior dan junior sekolan naim..:P


Dah cukup aku memerah otak nak jawab post ni..
Aku tak tag orang.Orang yang suka tag aku..(koya terlampau)
Tapi nak tag jugak cik Dyah Dzack..
Sory dayah..haha

2 comments:

Nur Hidayah Yahya said...

hahahahha..tenim gedik sangat koya.nape tak tambah je nombor 21 .. tenim=koya.

cRazy s0uL said...

itu hakikat..dah sume org tau..wat pe nak tmbah lgi..:P

stalkers terhormat ;P