Wednesday, June 1, 2011

The Best Damn Thing

Hola guys! Nak update pasal kem. tapi macam semua orang dah update kot. Pasal makanan, agak best. Tapi aku tak makan sangat. Macam semua orang jeles tengok aku tak makan nasi kan? Haha Chalet pun best sebab dapat chalet yang paling besar. Ok, ce bayang 8 orang tidur atas dua buah katil? Agak rawwrrr tapi itulah hakikat. Agak sakit hati sebab ada budak sesat datang menumpang. Dahla ada 4 orang fasi dalam tu tambah pulak dengan budak sesat tuh, total semua 16 orang. memang lah agakkk hmmmm... HAri second, memang aku tekad, balik je seminar, salin baju tidur atas sofa tu. Iye, sofa yang tempat duduk satu tuh. Aku tidur atas tu. Ohh, macam lah tak biasa macam tuh. kat kelas selalu je buat macam tuh kan? haha Alahh, bukan lama pun aku tidur, 4 jam je kot. Pukul 5 dah kena bangun T_____T Kalau nak best- best, sewa chalet sendiri la wei,, ye dakk? Tak payah lah nak demand sangat. Biasa la pergi kem. Bukan nye kau pergi bercuti nak tempat best- best, tidur pun kau nak mewah ke bai?



Kamera aku memang mencetuskan kontroversi. Hehehe Semua tak caye yang tu memang kamera yang betul dan boleh ambik gambar! Rawwwrrrrr Ok, kamera compact rosak, sebab tu bawa kamera ni. Mujur aku beli yang kaler pink love macam tu, ce bayang kalau aku beli yang kaler oren ataupun yang hijau lumut? HAHA Satu benda je yang terkilan sikit, tak dapat nak selam kamera tu dalam air. Kata kamera underwater,,haruslah kena ambik gambar lam air kan? Kan best kalau ada kolam kat pantai tuh.. Hmmm... Yelahh, kolam yang air dia takat lutut tu memang la ada. Ok, nanti kita pakat beli polaroid yer? Yang filem dia mahal gila bbq tuh.. Muahahaha



Main golf memang best,,, Best lagi tebas rumput belakang rumah..haha Lagi best sebab ada pakcik tu ajar CARA- CARA PEGANG KAYU GOLF DENGAN BETUL. Kayu golf ke orang panggil? Asal aku pegang tu rasa macam besi jer? First try memang bola tu melayang, tapi tak jauh. Second try tak kena. Lepas tuh try depan pakcik tuh,,, melayang ke kiri. Haha macam- macam.

Time seminar, aku rasa macam ada orang santau aku jer.. Mengantuk je semedang. Weyy lookkkk. Setan memang pandail ar goda- goda orang ni. Kat kelas pun tak ngantuk cenggitu. Aku rasa sebab color lampu dia romantik sangat. Muahaha ada ke patut dewan seminar buh lampu color camtu. Kot nak party boleh la buh color lampu oren tuh. Rilek je bebudak tidur statik kepala tegak. Haha Oh, btw, yang seminar fizik tu Pak sedara haikal. Cikgu Burhan Ramli. Orang panggil Abe Bob. Hekal panggil Ayah Long. Tak tahu la pulak dia mengajar fizik. Selalu je datang rumah hekal. Sebab tu aku cam.

Hari last best. Heee Time nak balik tu, ada budak tertinggal bas. Ada ke patut? huhu Yelah, ramai yang balik sendiri, jadinya pakcik tu buat satu trip je. Bas baru je jalan, bebudak suruh patah balik, ada orang tertinggal. Kikiki Yang lagi tiga orang, plan asal nak balik sendiri, tapi, tetiba je pakcik pergi amik dengan van sekolah. Macam- macam la perangai.. Macam VIP la pulak yang balik naik van tuh. Haha Err, Ustaz Saiful Bahri menggerunkan.. rawwrrr senyap je  bebudak time dia duk berucap.

K,bye!


Ads- Ok serius, rasa taknak dah main says ni. Strict gilerrrr kot! Churp-churp lagi best kot. Jom bertukar churp churp plak! haha

1 comment:

pr!ncess said...

mak cik! comam gile camera...eh2, btlla lampu kat c2 romamtik sgt smpai org hok x ajin tido lam kls pn blh tersengguk!

stalkers terhormat ;P