Wednesday, July 21, 2010

Lensa Buruk, The Contest

Hari ini takde mood sebab makcik ku meniggal dunia.Al-Fatihah.
Tiba-tiba bukak blog kena tag dengan adik ini.
Bertuah punya budak..hahaha


 Dah lama dah kot tak tangkap-menangkap gambar.Ini jer yang ada dalam simpanan yang tak seberapa tuh.


Tersangat susah nak capture pic ni sebab guna kamera fon.Kalau guna kamera compact senang sikit sebab ada adapter dekat teleskop tuh.Jadi saya pertaruhkan gambar ini untuk bertanding dalam contest ini.

Tajuk Foto:Lunar Eclipse 26062010
Model Telefon Bimbit:Sony Ericsson W910i
Slogan:Saya suka blog lensa buruk kerana gambar-gambarnya cun melecunlah!!Sedap mata memandang.Suka gambar-gambarnya yang cantik..:)

Tag to:
Kakak kech
Abang ron
Anak Uncle Ian
Kakak zaza

3 comments:

Kech Hidayah said...

haippp!!! tag la mekdi !! hahahaha..

zaza said...

kakak ??? hhahaha..
thanks.. i'll.. i.allah akan amik tag ni ;p

Hamzah Ian said...

ayoo... tg tag ok??

tp internet gua lembap lor.. sedeh sedeh

stalkers terhormat ;P