Thursday, June 16, 2011

Century's longest and darkest lunar eclipse

What's up? Dah tak ada idea nak update blog. Nak update pasal eclipse,,meehhhh malas lah. Google jelah ye? Ahha google punya homepage lawa gila kot time eclipse tuh. Lalalala
Nah link Dr. Rowi. Tgk kat situ jelah yer?

Idk but, nampak sangat ke weh aku moody last week? Ok. Sorry to YOU yang tegur aku nampak bad mood tapi aku tak cakap benda betul. Betul la tuh moody, tapi biasalah. Semua orang ada masalah kan? =) Such a good friend. Perasan pulak eh? Ingat kan takde orang perasan sebab buat muka macam biasa je kat sekolah. Haha Tapi moody bukan pasal result exam ok? I didn't put enough effort. Memang tak berharap pun nak dapat result tinggi. Takde nye nak cry ke ape ke tengok result huduh macam tuh. Bilangan A pun berkurang. Sesal sikit pada subjek BI lah. Ohh and chemistry too. Kadang- kadang kita kena belajar jugak maksud perkataan SYUKUR tu ye? Kalau kita tak bersyukur sekarang, macam mana Allah nak bagi lebih? Ehem, tak payah la nak jeles sangat dengan orang yang dapat straight. Kita tahu ke kesusahan yang dia alami sebelum cemerlang tuh? Helo? Allah maha adil laah. Betul lah, dorang dah bersengkang mata siang malam, sebab tu dapat result tinggi. Berakit- rakit ke hulu, berenang- renang ke tepian. Bersakit- sakit dahulu, bersenang- senang ketepian. See! Even pepatah zaman dahulu kala pun dah cakap!

What did I do to relieve stress? Siyes, this entry is for you lah. Haha Yes you! You the one yang chat with me tadi dekat facebook.

  1. Talk to someone. That's what I always did. Yeah. I mean ALWAYS! IF, I text someone, and macam taknak berhenti je daripada texting tuh, that's mean aku stress gila weh time tuh! Tolonglah paham..haha
  2. Cry. Yes peeeepppsss! Please cry. OOh what? Nangis ni jenayah ke weh sampai kau malu sangat nak buat. Rilek la derr. 
  3. Cycling. Eh, buat la aktiviti ape pun. Bukan cycling je weh. Siyes lah. Benda ni boleh hilangkan stress. Try lahh.
  4. Play angry bird. Muahaha addict dekat game ni dah. Tapi makin stress ada lah lepas main game ni. huh
 
Peerrrggghhh... Persetankan setan sekalian. Jom study!

2 comments:

NasZ said...

ye..persetankan setan2 semua..muahaha..

PEREBUTAN ... PART 1

NasZ said...

nak jemput awak join segmen simple pantun saya..

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

stalkers terhormat ;P